دادستان کل کشور گفت: در دستگاه قضايي آنچه را که در توانمان باشد در زمينه مبارزه با مواد مخدر انجام خواهيم داد، اما ستاد مبارزه با مواد مخدر بايستي فعال تر باشد.
به گزارش خبرنگار
سلام لردگان؛به نقل از باشگاه خبرنگاران, جت الاسلام و المسلمين محمد جعفر منتظري دادستان کل کشور در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدرکه امروز (دوشنبه) برگزار شد، با اشاره به تشکيل معاونت مرتبط با مواد مخدر در دادستاني کل اظهار داشت: در رابطه با مسائل خلاف امنيت و حوادث بزرگي که در يک شهر يا استان اتفاق ميافتد، رئيس دادگستري آن استان يا دادستان مسئله را پيگيري ميکند و به سرعت در دادگاه رسيدگي و مراحل تجديدنظر آن در ديوان عالي کشور طي ميشود، بنابراين تشکيل معاونت مرتبط با مواد مخدر در دادستاني کل بر همين اساس است.
وي ادامه داد: اگر شما در بعضي از موارد شاهد اشکالات و ضعفهايي در بخش قضايي هستيد، همه آنها متوجه دستگاه قضايي نيست؛ چراکه در اين راستا بخشهايي هستند که از ما مطالبه نميکنند، اين درحالي است که معاونت دادستاني کل در امر مواد مخدر براي همين منظور است، به عنوان مثال خارج از نوبت رسيدگي شدن و يا احيانا تشکيل دادگاه تجديدنظر در استانها يا تعيين تکليف اموالي که ضبط ميشود قبل از اينکه حکم قطعي آن صادر شود، در همين راستا است.
*9 هزار و يکصد و هشتاد و هفت دستگاه است که هنوز تعيين تکليف نشدهاند
دادستان کل کشور با تاکيد بر ضرورت تعيين تکليف خودروهاي توقيفي افزود: آماري که در مورد خودروهاي توقيفي دادهاند، 9 هزار و يکصد و هشتاد و هفت دستگاه است که هنوز تعيين تکليف نشدهاند، در اين موارد ممکن است که پرونده تشکيل شده باشد و اگر چنانچه مواردي وجود دارد که در پرونده تعيين تکليف شده، اما خودروها تعيين تکليف نشده است آمار آن را به ما اعلام کنيد.
حجت الاسلام و المسلمين منتظري تصريح کرد: بنده از معاونت مربوطه در دادستاني کل خواستم و اين قضيه پيگيري شد و از بعضي از استانها نيز پيگيري کرديم و آنها آمار تعداد خودروهايي را که توقيف شده و تعيين تکليف نشده را ارائه دادند.
*ورود روزانه 3850 کانتينر و کاميون به کشور بدون بازرسي
دادستان کل کشور در بخش ديگري از سخنانش به ضرورت کنترل و بازرسي و مراقبت از مرزها تاکيد کرد و گفت: ما در مرزها مشکل داريم به طوريکه جابجايي مواد مخدر از مرزهاي خاکي به آبي در اثر عدم کنترل کامل نسبت به وسايل، خودروها و کانتيرهايي که از بندر خارج ميشود، صورت ميگيرد و ما شنيدهايم که 4 هزار کاميون و کانتينر هر روز از بندرعباس به داخل کشور وارد ميشوند که تنها 150 عدد از آنها مراقبت، کنترل و بازبيني مي شوند، اين بدين معنا است که 3 هزار و 850 کانتينر و کاميون بدون اينکه مورد بازرسي قرار گيرند از مرز خارج ميشوند و به داخل ميآيند، اين در حالي است که ممکن است محتواي آنها کالاهاي مجاز، غيرمجاز و يا مواد مخدر باشند.
وي خطاب به دبير ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: آيا مقرون به صرفه نيست که ما دستگاههاي لازم را به منظور کنترل مبادي مرزها و بنادر مهم به هر قيمتي خريداري کرده و در آنجا نصب کنيم، آيا سرمايه گذاري در اين امر براي سلامت جامعه و جلوگيري از آسيب به اقتصاد يک ضرورت نيست؟ يکي از درخواستهاي بنده از دبير ستاد مبارزه با مواد مخدر اين است که مسئله ورودي مرزها و بنادر مهم را ساماندهي کنيم.
دادستان کل کشور بيان کرد: ما در دستگاه قضايي آنچه را که در توانمان باشد و تا آنجا که مقدور است در زمينه مبارزه با مواد مخدر انجام خواهيم داد و انشاالله با هماهنگي و همکاري بتوانيم در اين عرصه زودتر عمل کنيم تا اين آسيب اجتماعي در کشور کاهش يابد، اما ستاد مبارزه با مواد مخدر بايستي فعال تر باشد.
انتهاي پيام/